Charlotta_004

Jag har lång erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och B2B.

Efter många år i IT-branschen då jag bl a marknadsfört it som tjänst, och kommunicerat alla fördelar med att outsourca tjänster som ligger långt bortom kärnverksamheten och som stjäl mycket tid och resurser från verksamheten,  ställde jag mig frågan ”Varför inte sälja marknad som tjänst?”. Behovet borde ju rimligen vara det samma – som marknadskonsult kan jag utföra tjänster och uppdrag åt företag och organisationer som antingen inte har tid, resurser eller kunskap att själv hantera dessa, eller åt de som bara vill få någon att titta på framtagna idéer med nya ögon. Plötsligt kändes det självklart – dessa företag behöver addera mig, Charlotta, till verksamheten när behov uppstår. AddC helt enkelt.
AddC
Med AddC vill jag vara med och skapa förändring i er verksamhet. Att hjälpa er utveckla och strategiskt bygga och förflytta er verksamhet och ert varumärke framåt. Att leda och administrera era projekt och aktiviteter. Och att skapa innehåll genom att skriva och formulera texter, bygga presentationer eller göra informationsfilmer. Jag har lätt för att överblicka och förstå, hitta den röda tråden och sy ihop helheten. Och jag är alltid entusiastisk inför att hitta bra lösningar på aktuella problem. Testa mina idéer!
Juridiskt tillhörighet & faktureringsadress: Dan Ljungdahl AB, Trollsländegatan 10, 218 37 Bunkeflostrand. Organisationsnummer: 556783-9088